Markiser

Det har vært spørsmål om muligheter for markiser i Sofies Hage. Vi har derfor undersøkt muligheter og satt noen spesifikasjoner for markisevalg.

Leverandør: Lunex/Markisemannen v/Stein Larsen, tlf 922 81 235, stein@lunex.no. Lunex AS har designet, produsert og levert markiser i over 50 år fra egen fabrikk på Kløfta. Markisene er spesielt utformet for å tåle det nordiske klima med høye krav til holdbarhet og funksjon, hele året i all salgs vær. Nettside www.markisemannen.no

Garantier: Duk 5 år, motor 5 år, stativ 15 år.

Duk: Farge 407/52. Støv og skitt blir lite synlig på en slik farge og vi synes at den passer til fasadefargene. Det skal være rett kant på leppa (ikke den tradisjonelle bølgekanten).

Armer/stativ: Standard stålfarget.

Det er mulig for å velge mellom flere varianter av brytere og ekstarutstyr. Dette kan dere ta direkte med leverandør. Elektrikerarbeider er ikke inkludert prisen men man trenger ikke elektriker ved valg av trådløs bryter eller fjernkontroll.

For de uten tak på balkongen må markisen festes i fasaden. Det er gjennomført befaring sammen med utbygger for å få en gjennomgang av hvordan dette skal gjøres. Det er en spesiell utforming av veggene og for at markisen skal monteres riktig og trygt, må den festes i de riktige punktene i veggen og tilstrekkelig langt inn. For de med tak kan markisen festes i balkongtaken. Dette vil leverandøren hjelpe til med å avklare dersom det er noe uklarhet.

Det er ikke tatt stilling til markiser for de uten balkong/ med fransk balkong. Dersom noen har ønske om det, ta kontakt med styret slik at det kan drøftes.

Individuelle bestillinger. Ta kontakt med Stein Larsen for bestilling.

Dersom ytterligere spørsmål, ta kontakt.

Styret